Otvorene prijave za XIV. Etnokamp

Igra je, kažu stručnjaci, veoma važna za razvoj djeteta. Igra je zadovoljstvo, priprema za život. Igra je aktivnost koju vole i mali i veliki. I znate što... igra je tema ovogodišnjeg četrnaestog po redu etnokampa.
Treba li vam drugi veći razlog da se priključite ovom petodnevnom programu Hrvatske čitaonice iz Subotice? Vjerojatno ne treba, ali doznajte i ostale pojedinosti.

Naziv programa: Etnokamp

Vrijeme održavanja: od 9. (ponedjeljak) do 13. (petak) kolovoza 2021.

Organizator: Hrvatska čitaonica iz Subotice

Suorganizator: Gradska knjižnica Subotica

Mjesto održavanja: dom DSHV-a, Beogradska cesta 31, Subotica

Dob: osnovnoškolska

Rok za prijavu: 1. kolovoza 2021.

Način prijave:

- viber, SMS, telefon: 069/ 101 7090 (Bernadica)

- e-mail: bernadica@gmail.com

- messenger: Bernadica Ivanković

Cijena: 1 000 dinara

Radionice:

- kreativno-manualne: u trinaest različitih radionica sudionici etnokampa će izrađivati vlastite društvene igre koje će odnijeti doma kako bi se često mogli igrati s ukućanima, prijateljima i gostima.

- tamburaška

- folklor

- moderan ples

- kuharska radionica

- dramska

- recitatorska

- duhovna

- tradicijsko pjevanje

Biće još i:

- jednodnevni izlet

- misa

- završna priredba

- prodajna izložba radova nastalih u etnokampu

- turnir u igricama

- i... naravno... iznenađenje!!!

 

Dakle, ako se želite dobro zabaviti, igrati, učiti kroz igru, pjevati, svirati, plesati, kuhati, majstorisati, glumiti, recitirati, družiti se s vršnjacima, duhovno razvijati... prijavite se što prije jer ovaj XIV. Etnokamp će sasvim sigurno biti za pamćenje.

Program su podržali: Grad Subotica, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beogradu, Osječko-baranjska županija, Hrvatsko nacionalno vijeće, Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice, Demokratski savez Hrvata iz Vojvodine, Salaš 024, STR Hit Voće, NIU „Hrvatska riječ“, Stolarija „Bašić“ i brojni pojedinci.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti