Započele prijave za XV. Etnokamp

Etnokamp Hrvatske čitaonice od 22. do 26. kolovoza u domu DSHV-a u Subotici.

Volite li pjevati, plesati, igrati se... možda svirati, kuhati, praviti razne kreativne i korisne uratke... volite li druženje s vršnjacima, duhovne programe ili glumiti... a recitirati, biti voditelj i ići na izlet... možda volite sve ovo što je također moguća opcija... bilo kako bilo za sve vas koji ste se pronašli u ovim nabrajanjima a osnovnoškolske dobi ste toplo vam preporučamo prijavite se u Etnokamp Hrvatske čitaonice. Ove godine bit će održan od 22. do 26. kolovoza u domu DSHV-a u Subotici. Ovaj petnaesti kamp po redu nudi brojne mogućnosti i kako doznajemo od organizatora bit će za svakoga po nešto od tradicijskih do suvremenih aktivnosti i vještina a vjerujem da će i Hrcko ponovno doći. Posljednjeg petog dana bit će organizirana prodajna izložba dječjih radova nastalih u kampu te priredba za roditelje, rodbinu i prijatelje.

Prijave se primaju do popune mjesta ili najkasnije do 12. kolovoza 2022. godine putem telefona ili vibera 069/1017090 (Bernadica Ivanković) a može i e-mailom na: bernadica@gmail.com. Cijena petodnevnog aranžmana je svega 1 000 dinara.

Program su podržali: Grad Subotica, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beogradu , Osječko-baranjska županija, Hrvatsko nacionalno vijeće, Demokratski savez Hrvata iz Vojvodine, Salaš 024, STR Hit Voće, NIU „Hrvatska riječ“, HKPD „Matija Gubec“ Tavankut, Elgi, Voda voda, Stolarija „Bašić“, Venera bike  i brojni pojedinci.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti