Obavijest o promjeni termina održavanja XXI. Pokrajinske smotre recitatora na hrvatskom jeziku

Na zahtjev nekolicine prosvjetnih djelatnika, zbog preklapanja aktivnosti kao i iz razloga tehničke prirode obavještavam Vas da će termin održavanja XXI. Pokrajinske smotre recitatora na hrvatskom jeziku biti pomaknut za dva tjedna te će smotra biti održana u subotu, 19. 11. 2022. godine u čitaonici Gradske knjižnice Subotica (Cara Dušana 2, Subotica) s početkom u 9:30 sati.

Zbog novog termina održavanja smotre pomjeren je i termin prijave recitatora do petka, 11. 11. 2022., na priloženim prijavnicama osobno, poštom ili na e-adresu: pokrajinska smotra recitatora@gmail.com .

Podsjećamo da svaka osnovna škola (u kojoj se nastava realizira na hrvatskom jeziku) ima pravo prijaviti 1 (a srednje škole i 3) recitatora po odjeljenju, a Udruga kulture 2 recitatora po uzrasnoj skupini (mlađi, srednji i stariji) ili po dogovoru s organizatorom.

Kao i prethodnih godina, svi sudionici smotre dobit će knjigu na dar za sudjelovanje, a najbolji diplomu i nagradni jednodnevni izlet u Osijek.

Projekt su podržali: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Hrvatsko nacionalno vijeće, Osječko-baranjska županija, Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Grad Subotica.

Preuzmite datoteke:

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti