Najava 19. Pokrajinskog susreta pučkih pjesnika Lira naiva u Vajskoj

Hrvatska čitaonica i Bunjevačko-šokačka knjižnica Ivan Kujundžićpri Katoličkom društvu Ivan Antunović Subotica priređuju devetnaesti Pokrajinski susret hrvatskih pučkih pjesnika pod nazivom Lira naiva 2021. u Vajskoj, a domaćin je HKU Antun Sorgg.

Susret će biti održan u subotu, 4. rujna, u Vajskoj, s početkom u 11 sati, u Šokačkoj kući.

Na Velikoj pjesničkoj večeri, s početkom u 17 sati, predstavit će se pjesnici iz Srbije i Hrvatske, a bit će predstavljena i knjiga izabranih stihova Pjesme putujućih – Lira naiva 2021., za koju je izbor sačinila profesorica Klara Dulić Ševčić.

Manifestaciju su podržali: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beogradu, Osječko-baranjska županija, Hrvatsko nacionalno vijeće, Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Pokrajinsko tajništvo za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama i Grad Subotica.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti