Pozivnica na jubilarni 20. susret pučkih pjesnika Lira naiva

Jubilarni, dvadeseti susret hrvatskih pučkih pjesnika pod nazivom Lira naiva 2022. bit će održan u Subotici pod geslom Život je pisma u organizaciji Hrvatske čitaonica i Bunjevačko-šokačke knjižnice Ivan Kujundžić pri Katoličkom društvu Ivan Antunović Subotica.

Ovaj jedinstveni susret pjesnika "LIRA NAIVA" odvija se ove godine u znaku jubileja - 20 godina održavanja susreta i tiskanja zbirki stihova - za koji su pripremljene i dvije knjige, jedna od njih je ANTOLOGIJA koja svjedoči o bogatstvu pjesničke riječi Hrvata i bogatom izričaju na hrvatskom jeziku i u dijalektalnoj varijanti - bunjevačkoj i šokačkoj ikavici.

Susret će biti održan u subotu, 17. rujna 2022. godine u Subotici  u Hrvatskom kulturnom centru Bunjevačko kolo a pozivamo Vas da dođete na Veliku pjesničkuvečeri koja počinje u 18 sati u HKC "Bunjevačko kolo" u Subotici.

Srdačno Vas pozdravljam u ime organizatora
Hrvatske čitaonice Subotica i
Katoličkog društva "Ivan Antunović" Subotica
Manifestaciju su podržali: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beogradu, Osječko-baranjska županija, Hrvatsko nacionalno vijeće, Pokrajinsko tajništvo za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Pokrajinsko tajništvo za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama i Grad Subotica.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti